NIEUWS

Even uitgesprongen? Nóg meer plezier mogelijk in Funpark Pottelberg

Ons indoor trampolinepark is goed voor urenlang vertier. Het park is dan ook 1.500 vierkante meter groot en heeft heel wat leuke uitdagingen in petto. Wil je daarnaast ook iets anders uitproberen? Op onze site Funpark Pottelberg hoef je je alvast nooit te vervelen.

Onderstaande mogelijkheden zijn bovendien ideaal voor verjaardagsfeestjes, sportdagen, schooluitstappen, bedrijfsuitjes, teambuildings of gewoon… een fantastische dag!

Spectaculair indoor pretpark Woopahoo

Reusachtige springkastelen, bumpercars, een eigen kinderdisco en nog véél meer. In indoor pretpark Woopahoo kunnen de kinderen echt al hun energie kwijt. Bovendien is het er ook leuk vertoeven voor de ouders dankzij onze eigen bar, genaamd ‘Huis van Woopahoo’. Van een win-winsituatie gesproken!

Lees meer over Woopahoo op www.woopahoo.be.

Strike! Wie wint in Bowling Pottelberg?

Wie spreekt over een activiteit voor jong en oud, heeft het ongetwijfeld over onze Bowling Pottelberg. Op de 16 volautomatische banen kan jij de strijd aangaan met vrienden, collega’s of familieleden. Mag het voor jou iets meer zijn? In ons restaurant kan je na het bowlen genieten van een heerlijke steengrill.  Daarnaast zijn er ook vier pooltafels aanwezig.

Lees meer over Bowling Pottelberg op www.bowlingpottelberg.be.

Uitdagende klimmuur Clip ‘n Climb

Durf jij de 18 klimuitdagingen in Clip ’n Climb aan? Kinderen vanaf vier jaar kunnen zich uitleven, maar ook voor volwassenen is het topentertainment. Er zijn dan ook beproevingen van verschillende niveaus beschikbaar. Bovendien gebeurt alles helemaal veilig, dankzij de uitgebreide opleidingen voor ons personeel.

Lees meer over onze klimmuur op www.woopahoo.be.

Stap de virtual reality in bij VR Base

There is no ‘I’ in ‘Team! In VR Base staat teamwork centraal. Bij deze unieke ervaring ga je groepsuitdagingen aan in virtual reality. Uiteraard kunnen de competitiebeesten het ook tegen elkaar opnemen. Bij VR Base komen technologie en entertainment helemaal samen.

Lees meer over VR Base op https://vrbase.be.

Maak de verbinding via het hoogteparcours

Kiezen is verliezen! Net daarom kan je meerdere locaties in Funpark Pottelberg eenvoudig combineren. Zo heeft ons hoogteparcours diverse uitdagingen op vijf meter hoogte. Bovendien kan je je op die manier van Jump tot in indoor pretpark Woopahoo verplaatsen.

Lees meer over het hoogteparcours op https://jumppottelberg.be/activiteiten/hoogteparcours.

Sing along in je private karaoke

Een karaokebar die uitsluitend voor jou en je gezelschap gereserveerd is? Check! In onze private karaoke kan je al je gêne probleemloos overboord gooien en meezingen met je favoriete songs. Dat doe je bovendien in een stijlvolle setting, die je doet wegdromen van New York of Parijs.

Lees meer over de karaoke op https://jumppottelberg.be/activiteiten/karaoke-kortrijk.

Ben je op zoek naar avontuur?