KARAOKE ROOMS

Karaoke in Kortijk

Private karaokebar in Kortrijk, met de allures van New York en Parijs

Rockster of schlagerzanger? Je favoriete genre of zangkwaliteiten zijn van ondergeschikt belang. In onze karaoke in Kortrijk staat amusement namelijk centraal.

Verwacht bij ons overigens geen traditionele karaokebar, met tientallen kijklustigen die zelf de micro niet vastnemen. Dankzij onze private karaoke ziet (en hoort) enkel je eigen gezelschap je aan het werk. Van gêne hoeft dus helemaal geen sprake meer te zijn. Sing along!

Onze karaokebar brengt je in New York of Parijs

Wie onze private karaokebar bezoekt, krijgt de keuze tussen twee unieke en gezellige karaokerooms. In de eerste ruimte waan je je meteen in de grootstad New York. Gelukkig word je er niet omringd door miljoenen mensen, aangezien er enkel groepen tot 15 mensen terechtkunnen. Jouw zangkunsten en de sfeervolle setting zijn ongetwijfeld a match made in heaven.

De tweede private karaokebar is geïnspireerd op de Franse hoofdstad Parijs. Met zicht op de iconische Eiffeltoren zing je Franse chansons, Vlaamse klassiekers of stoere rocksongs. Laat je verbeelding gerust de vrije loop. In deze karaokeroom is er ruimte voor tien personen.

Kostprijs karaoke in Kortrijk

Vanaf 5 personen 

  • Weekdagen tot 17u: €8 per uur, per persoon.
  • Weekdagen vanaf 17u: €10 per uur, per persoon.
  • Weekend & feestdagen: €10 per uur, per persoon.

Minder dan 5 personen 

  • Weekdagen tot 17u: €40 per uur, per box.
  • Weekdagen vanaf 17u: €50 per uur, per box.
  • Weekend & feestdagen: €50 per uur, per box.

Combineer je bezoek aan onze karaoke in Kortrijk gerust met een van de andere activiteiten die Funpark te bieden heeft. Zo kan je je eerst uitleven in Jump Pottelberg, je bowlingtalenten tonen of de virtuele strijd aangaan in VR Base.

Uiteraard krijg je van het zingen ook een droge keel of misschien heb je wel een drankje nodig om de drempel te overwinnen? We have you covered! In ons Jumpcafé kan je verschillende dranken verkrijgen en zelfs een verse hapjesplank. Alles is dus aanwezig om te schitteren in je eigen karaokebar.

Keuze kamers : 

NEW YORK – ‘somewhere between living & dreaming’ – max. 15 personen.

PARIS  ‘always a good idea’ – max. 10 personen.

Wil je een popster worden?