JUMPCAFÉ

Leuk vertoeven voor jong én oud

Dorst gekregen van al dat springen, roepen of misschien wel zingen? Je zou voor minder! Gelukkig kan je in ons eigen Jumpcafé terecht voor een verfrissend drankje of een snack. We hebben onder meer verse pannenkoeken en ijsjes in ons assortiment. Zo ben je meteen weer aangesterkt.

Uiteraard hebben we niet alleen aan de springers gedacht, maar ook aan de mama’s en papa’s die hen eventueel vergezellen. We hebben zowel boven als beneden een bar, met mooi uitzicht op het trampolinepark. Zo hoef je geen enkele stunt van je zoon of dochter te missen.

Met twee of in groep? Iedereen is welkom in het Jumpcafé

Dat wachten helemaal niet saai hoeft te zijn, bewijzen we graag. We hebben namelijk een ruim aanbod met aperitieven en andere dranken en bieden ook een eigen hapjesplank – wij noemen hem de Jumpplank – aan. Heerlijk bijpraten terwijl de kinderen aan het ravotten zijn. Klinkt niet slecht, toch?

Goed om weten is dat je niet enkel voor een tête-à-tête in ons Jumpcafé terechtkunt. We hebben namelijk meerdere grote tafels die voorzien zijn op groepen. Organiseer je dus een verjaardagsfeestje, vrijgezellenfeest of ander leuke gelegenheid, dan kan je zeker samen zitten met het volledige gezelschap.