NIEUWS

Op zoek naar een origineel vrijgezellenfeest in West-Vlaanderen? Welkom in Kortrijk!

Als je beste vriend(in), broer of zus gaat trouwen, denk jij al meteen aan het organiseren van een origineel vrijgezellenfeest. Een onvergetelijke dag, waarbij plezier centraal hoort te staan. Wie op zoek is naar een uniek vrijgezellenfeest in West-Vlaanderen, is alvast meer dan welkom bij Jump Pottelberg in Kortrijk.

Karaoke of hoogteparcours? Alles is mogelijk!

 Belangrijk om weten, is dat Jump Pottelberg meer is dan zomaar een trampolinepark. Véél meer. Wanneer je langskomt met een groep zal je je dan ook niet vervelen. Hieronder sommen we alvast enkele mogelijkheden op voor je vrijgezellenfeest in Kortrijk.

  • Onze privé karaokebar is het perfecte decor voor een vrijgezellenfeest. De ruimte is namelijk exclusief beschikbaar voor jouw gezelschap. Zowel de toekomstige gehuwde als zijn/haar gezelschap kunnen er het beste van zichzelf geven, zonder enige gêne. Er zijn twee verschillende settings – New York en Parijs – met een maximale capaciteit van 15 deelnemers. Lees er hier meer over.
  • Hoogteparcours. Trouwen is uiteraard een grote stap. Je hebt er een portie lef voor nodig. Maar niet zoveel lef als voor ons prachtig hoogteparcours. Op vijf meter hoogte ga je liefst 16 verschillende uitdagingen aan. Durf je? Lees er hier meer over.
  • Je kan er uiteraard niet omheen: ons trampolinepark is liefst 1.500 vierkante meter groot en heeft tal van unieke hindernissen. Ideaal om tijdens je vrijgezellenfeest in Kortrijk eventjes alle energie los te laten. Lees er hier meer over.
  • Jumpcafé. Uiteraard hoort bij een vrijgezellenfeest ook een natje en een droogje. In ons eigen Jumpcafé hebben we een ruim assortiment met dranken, maar ook heerlijke tapas en andere snacks. Voor een aangepast voorstel op maat van jouw gezelschap kan je ons ook altijd contacteren. De drankjes hou je best wel voor ná het springen of het hoogteparcours. Voor de karaoke kan het uiteraard wel! Lees er hier meer over.
  • Nog méér fun dankzij Funpark. Jump Pottelberg maakt deel uit van Funpark Pottelberg. Op onze locatie vind je ook nog indoor pretpark Woopahoo (met verschillende klimmuren), Bowling Pottelberg en VR Base, waar je een unieke ervaring in virtual reality kan beleven. Om alle mogelijkheden in ons Funpark te ontdekken, heb je dus bijna een volledig vrijgezellenweekend nodig!

Vrijgezellenfeest in Kortrijk? Contacteer ons gerust.

Organiseer jij binnenkort een vrijgezellenfeest in Kortrijk en ben je geprikkeld door bovenstaande ideetjes? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team. Wij hebben verschillende formules, maar werken even graag een voorstel uit op maat van jouw gezelschap. Zo garanderen we dat het een onvergetelijke dag wordt voor de volledige groep. Uniek voorstel op maat? Reserveren voor jouw vrijgezellenfeest in West-Vlaanderen? Nog meer info nodig? Contacteer ons via info@jumppottelberg.be.

Ben je op zoek naar avontuur?