NIEUWS

Springen in je eigen computergame? De ValoJump zorgt voor interactief springplezier!

Een computergame die je kan spelen … op een trampoline? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Dankzij de interactieve ValoJump kan je in een virtuele wereld springen bij Jump Pottelberg!

Hoe de ValoJump precies werkt, kan je best zelf komen uittesten. We leggen het kort even uit. Terwijl je springt op de trampoline, registreert de camera van de ValoJump jouw bewegingen. Zo kan je jezelf aan het werk zien op het scherm. Deze beelden worden toegepast in een virtuele wereld, zodat jij je eigenlijk middenin het computerspel bevindt. Wedden dat jij het beter doet dan Super Mario?

Maak je eigen video op de ValoJump

Er bestaan verschillende spelletjes, waarbij je bijvoorbeeld punten probeert te verzamelen, vijanden verslaat of een toptijd wil realiseren. Technologie en plezier komen in de ValoJump alvast helemaal samen. Daarom valt dit innovatief spelplatform zowel bij kinderen als volwassenen in de smaak.

Wat dit interactief spel nóg leuker maakt, is dat je achteraf kan nagenieten van je gekke moves. De ValoJump beschikt namelijk over de mogelijkheid om je sessie op te nemen. Na afloop van het spel kan je een e-mailadres invullen en vervolgens ontvang je de video in je mailbox.

Kom jij de ValoJump graag zelf uittesten? Reserveer dan nu alvast bij Jump Pottelberg.

Ben je op zoek naar avontuur?